ImunoBalans

ImunoBalans

Firma Imunobalas d.o.o. registrovana je u decembru 2019 god u Sarajevu, a zvanično riješenje FMZ, odnosno odobrenje za početak proizvodnje dobili smo u avgustu 2020 god. Ideja je bila proizvodnja i plasman na BiH tržište nekoliko suplemenata koji su se u svijetu pokazali kao izuzetno efikasni u tretiranju mnogih stanja i oboljenja. Inače, ova vrsta suplemenata zbog svog visokog rangiranja izuzetno je skupa i na našem tržištu nije bila lako dostupna i naš cilj je bio da upravo omogućimo i dostupnost i prilagodimo cijenu našem standardu kako bi što više ljudi moglo koristiti i osjetiti benefite upotrebe. Na naše zadovoljstvo u tome smo uspjeli za kratak vremenski period. Napravili smo proizvode koje je plasirao onaj najbolji oblik marketinga, a to je dobra preporuka…

Učestvujemo aktivno u mnogim humanitarnim akcijama. Trenutni fokus je na LIpozomalnom C vitaminu kao najprodavanijem proizvodu naročito zbog trenutne pandemije.

Ja bih Vas zamolila da pogledate našu web stranicu ( http://www.imunobalans.com) , gdje možete iz teksta izvući par onih ključnih informacija koje vama budu interesantne, a odnose se i na firmu i na ovaj proizvod konkretno. Radi se dodatno kolon čistač na bazi zeolita, neka eterična ulja u kombinaciji sa lipozomalom, magnezijev hlorid, ehinacea i neke prirodne tinkture, ali bih trenutni fokus stavila na C vitaminu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.