ID Interiors + design

ID Interiors + design

ID Interiors + design je multidisciplinarni dizajnerski studio koji se bavi kompletnim uređenjem prostora, dizajnom namještaja i ostalih produkata, sa sjedištem u Sarajevu, BiH.

Naš tim čine akademski produkt dizajneri – projektanti, stručni konsultanti i povjerljivi kooperanati za izvođenje završnih radova u enterijeru/proizvodnju namještaja po principu custom made.

Iza nas je mnoštvo uspješno realizovanih enterijera, višegodišnje iskustvo na terenu i u tehničkoj pripremi proizvoda za proizvodnju.

ID Interiors + design studio oblikuje životni prostor u skladu sa svim ergonomskim i funkcionalnim zakonitostima.  Fokusira se na izradu suvremenih, sofisticiranih i jednostavnih rješenja za enterijere, sa umjerenom dozom luksuza.

ID interiors + design studio nudi usluge projektovanja i dizajniranja, te stručnog nadzora na terenu.

Kao što i sam naziv studia govori, dajemo identitet prostoru. Cilj je kreiranje prostorne čistoće i jednostavnosti, međutim, prisutan je i prikriveni odnos sa korisnikom koji djeluje u supotnosti sa hladnim i bezličnim formama.

Svaki enterijer donosi nešto novo i ima svoj ID. Taj ID je veza sa korisnikom, klijentom i time se unosi emocija, gradi odnos između prostora i korisnika.

Studio je specijaliziran za oblikovanje kuhinja, plakara i ostalog unikatnog, komadnog namještaja, te njihovu pripremu za razvoj i proizvodnju. Svakom projektu i klijentu se pristupa individualno. Nastoji se kreirati najfunkcionalnije i estetski prihvatljivo rješenje koje svojim konceptom i vizualom neće opteretiti prostor.

Vrste projekata: Projekat enterijera – 3 paketa usluga, projekat eksterijera i produkt dizajn

ENTERIJER

Projekat ‘’Total dizajn ‘’ enterijera, dijela enterijera  ili renoviranja prostora, stručni nadzor, izvođenje radova u suradnji sa našim kooperantima

EKSTERIJER

Koncept dizajn, vizualizacija

PRODUKT DIZAJN

Dizajn unikatnih produkata, komadnog namještaja, motiva za staklo, tepihe, modne detalje. Specijalno dizajnirani komadni namještaj se može serijski proizvoditi.

 

OUTSOURCING DIZAJNERSKIH USLUGA

ID interiors + design studio nudi usluge projektovanja i dizajniranja za druga preduzeća u cilju ostvarenja dugoročne suradnje.

 

Više informacija o uslugama na: www.idinteriorsdesign.com