Wooling

Wooling

Wooling je priča koja se kuha već neko vrijeme i koja je ugledala svijetlo dana na proljeće 2018.godine. Od tog momenta pa sve do danas, Wooling niže uspjehe kako na BH tako i na ino tržištu (Hrvatska, Švedska). 

Naš osnovni motiv za izradu i plasiranje proizvoda za piling kože, bio je da se tržištu ponudi prirodni asortiman na njegu kože koji je izrađen od vune domaće ovce pramenke. Vuna domaće ovce je visoko kvalitetan materijal koji je slabo zastupljen na našem tržištu a predstavlja novinu u sferi njege kože. 

Wooling proizvodi su odlični saborci u odstranjivanju nečistoća sa kože, uklanjaju mrtve stanice sa kože, potiču cirkulaciju, koži vraćaju njen prirodni sjaj i u konačnici podmlađuju kožu. 

Kompletan proces nastanka, proizvodnje, upotrebe kao i krajnjeg odlaganja Wooling proizvoda je ekološki prihvatljiv jer Wooling proizvodi ne sadrže umjetne boje niti mirise i u potpunosti su bio-razgradivi.

Moje ime je Mandžuka Lejla. Dolazim iz Travnika i majka sam dva dječaka koji su moja inspiracija i moja desna ruka u poslu. Uspješno već treću godinu vodim Obrt i kao diplomirani ekonomista koristim znanje stečeno školovanjem. Želja mi je proširiti asortiman i povećati prodaju na ino tržištu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.