Kashahana

Kashahana

Kašahana je porodični biznis nastao sa misijom širenja uvjerenje da brza hrana može biti jako zdrava i ukusna, te pripremljena od domaćih i lokalnih proizvoda. 

Svjesni smo da uslijed svakodnevne užurbanosti ljudi često zaborave hraniti se, a ne samo jesti. Mi znamo da za pripremu nutritivno bogate hrane nije neophodno izdvojiti mnogo vremena, niti je potrebno koristiti egzotične sastojke. Upravo zato se naša usluga bazira na tome da nudimo brze, zdrave i nutritivno izbalansirane obroke koji će svakoga napuniti sa dovoljno kvalitetne energije za sve aktivnosti u toku dana.

Ponosimo se time što naše zobene kaše, ali i sve ostale proizvode koje nudimo, pripremamo od kvalitetnih, domaćih ili lokalno prozvedenih namirnica. Kroz uvezivanje sa domaćim i lokalnim proizvođačima napravili smo prepoznatljivu mrežu i na jednom mjestu nudimo jedinstvenu mogućnost degustiranja različitih domaćih proizvoda. Kontinuirani kvalitet je odrednica našeg rada zbog čega će naše kaše uvijek biti podjednako ukusne i kvalitetne, ali isto tako i oku ugodne kako bi sva čula bila nahranjena.Osim činjenice da nam je izuzetno bitan kontinuiran kvalitet hrane koju nudimo, važno nam je i da smo u skladnom odnosu sa neposrednom okolinom, te da svojim postojanjem i djelovanjem dajemo kvalitetan doprinos našoj zajednici. To za nas znači fer i korektne međuljudske odnose, kako unutar tima Kašahane, tako i prema našim saradnicima, te posebno prema svim našim gostima i kupcima. To također znači i brigu o životnoj sredini i doprinos razvoju svijesti o važnosti očuvanja okoline, te značaju malih koraka koji svaki pojedinac može napraviti. Stoga koristimo višestruko upotrebljivu ambalažu za pakovanje, ne koristimo plastiku, niti nudimo proizvode u plastičnim bocama, kupujemo lokalno, te podstičemo naše goste da i sami sarazmišljaju o okolišu tako što i oni donose vlastitu ambalažu za naše proizvode.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.